Skip to header navigation Skip to primary navigation Skip to footer navigation Skip to main content Skip to sidebar content

Help

FAQ

A:

Een tankkaart is een betaalkaart voor brandstoffen. Net zoals bij een kredietkaart worden uw aankopen van brandstof in een bepaalde periode gegroepeerd en hoeft u deze pas later te betalen. Een tankkaart kan ook in een vast netwerk van tankstations gebruikt worden.

Indien uw bedrijf klant wordt bij FCS voor de Makro tankkaart, voorzien wij zoveel kaarten als nodig.  Heeft u bijvoorbeeld 3 voertuigen, dan kan u kiezen voor één kaart per voertuig of één kaart per chauffeur.  Wij kunnen zowel de naam van een chauffeur en/of de nummerplaat van een voertuig op de kaarten drukken.

Vanaf dan sturen wij u wekelijks per e-mail een factuur en ziet u per tankbeurt waar, wanneer en hoeveel brandstof er getankt werd.  U kan ook online inloggen op ons online beheersysteem waar u ondermeer alle transacties kan raadplegen, kaarten kan blokkeren, bestellen…  Uw administratie wordt op die manier eenvoudiger en vooral goedkoper.

A:

Bij de keuze van een tankkaart moet u zowel rekening houden met de kost als met het gemak.  Met de Makro tankkaart  tankt u altijd tegen een scherpe prijs in de Makro tankstations,  Daarnaast kan u met dezelfde tankkaart ook tanken in 1300 stations in België.  Zo rij je geen nodeloze kilometers en bespaar je nog eens.

A:

U vraagt een tankkaart aan door het aanvraagformulier in te vullen.  Eén van onze experts zal dan met u contact opnemen, uw specifieke behoeften bespreken en uw aanvraagformulier en domiciliëringsopdracht vervolledigen.  Eens wij alle gegevens ondertekend ontvangen hebben, handelen wij uw aanvraag verder af en sturen wij u de kaarten via de post op.  Na ontvangst kan u de kaarten en codes verdelen onder uw chauffeurs en er meteen mee tanken.  Onze medewerkers blijven met u in contact om ervoor te zorgen dat u maximaal profiteert van het gemak van uw tankkaart.

A:

Door e-route te raadplegen. U kan er uw adres of route ingeven om het dichtste tankstation te vinden.  In België bieden wij meer dan 1300 tankstations op strategische locaties, u kan er dan ook zeker van zijn dat uw chauffeurs makkelijk onderweg kunnen tanken.

A:

Een Makro tankkaart kan enkel voor brandstoffen gebruikt worden.  Indien u andere producten wenst, gelieve ons dan op te bellen om dit te bespreken.

A:

Op al uw tankkaarten staat de naam van uw bedrijf vermeld.  Daarnaast kan u er ook voor kiezen om de naam van de chauffeur of de nummerplaat op de kaart te laten drukken.

A:

Wij bieden de veiligste manier van werken aan.  Onze tankkaarten kunnen enkel gebruikt worden met een geheime PINCODE en op nagenoeg alle tankstation worden de tankbeurten on-line geautoriseerd.  Het is daarbij van het allerhoogste belang dat de pincode apart van de kaart bewaard wordt.  Daarnaast kan u ten allen tijde makkelijk en snel kaarten blokkeren door gebruik te maken van ons online beheersysteem.

A:

Wij sturen u wekelijks een factuur per e-mail.  Met elke factuur bespaart u tijd en geld op uw brandstofadministratie en hoeft u niet meer te vrezen voor het verlies van tickets.

A:

Deze gegevens vindt u terug op onze factuur. Daarnaast kan u alle details van uw tankbeurten tot 2 jaar terug opvragen via ons online beheerssysteem.  Van elke tankbeurt vindt u het kaartnummer, plaats, datum, tijd en kilometerstand terug.

A:

Met ons online beheersysteem heeft u dag en nacht toegang tot al uw gegevens, tankkaarten en tankbeurten.  Je kan er o.a. terecht voor kopieën van facturen, het bestellen en blokkeren van kaarten en het downloaden van rapporten.

A:

Gelieve ons zo snel mogelijk te verwittigen als u denkt dat uw kaarten verloren of gestolen zijn. Ga naar de beheer uw kaarten pagina en klik op de link “stop kaarten”.